Kinderen en Jeugd

Lessen

Onze lessen voor Kinderen en Jeugd

Al vanaf 5 jaar kun je bij Protect Yourself terecht voor lessen in weerbaarheid en zelfverdediging op basis van Krav Maga en Kickbokslessen.
Als ouder wil je toch niks liever dan dat jouw kinderen stevig in hun schoenen staan, zichzelf kunnen zijn en niet gepest worden?
Door onze lessen te volgen krijgen kinderen snel meer zelfvertrouwen en lopen minder kans betrokken te raken bij pesterijen of fysieke agressie.
In onze Kids Krav lessen wordt veel aandacht besteed aan pestscenario’s met een of meerdere pestkoppen. Door de eenvoudig aan te leren technieken zijn zij al na korte tijd in staat zich te redden uit vervelende of gevaarlijke situaties.
Bij de lessen Kickboksen gaan we aan de slag met alle technieken uit het kickboksen. De technieken worden uitgevoerd op een bokszak of op elkaars bokshandschoenen en scheenbeschermers. Sparren (vechten) doen we alleen met de kinderen die dit graag willen en wel op een gecontroleerde en respectvolle manier.


De lessen Weerbaarheid en Zelfverdediging (Krav Maga) worden verzorgd op onze eigen locatie in het centrum van Amersfoort, in sporthal De Neng in Hoogland én in sporthal De Bron in Vathorst.

De lessen Kickboksen worden op meerdere momenten in de week aangeboden op onze eigen locatie in het centrum van Amersfoort.

Free Your Body

Daag jezelf uit.