Protect yourself

Over ons

Onze persoonlijke en flexibele aanpak onderscheidt ons. Wij zijn geïnteresseerd in jou en jouw wensen. Het belangrijkste vinden we dat jij met een goed gevoel bij ons sport. Het gevoel van veiligheid, een prettige en vriendschappelijke sfeer vormt bij ons de basis. Iedereen is welkom!

We nemen de tijd om vragen te beantwoorden of behoeften te bespreken en helpen jou en jouw omgeving waar we kunnen op weg naar een betere weerbaarheid, conditie of sterkere versie van jezelf. We vinden het erg belangrijk dat jij je veilig voelt bij ons. Wil je een vrijblijvende kennismaking met de trainer om te kijken of er een klik is? Liever eerst even de ruimte zien waar je traint? Het kan en mag allemaal. Kom je liever niet alleen? Ook dit begrijpen we dus neem gerust iemand mee.

Heb je een abonnement en kun je een keer niet trainen, dan kun je de les op een andere dag of locatie inhalen. Wil of kun je niet elke week sporten, dan kun je bij ons ook een strippenkaart nemen.

Bekijk ons brede aanbod, meld je aan voor een proefperiode van maar liefst twee weken en train vrijblijvend mee om te kijken wat bij je past!

Protect Yourself heeft een compleet team met veel ervaring in het geven van (personal) trainingen aan diverse doelgroepen. Denk hierbij aan;
Kinderen vanaf vier jaar, tieners, volwassenen en ouderen
Ladies only groepen en gemengde groepen
Kinderen en volwassenen met een geestelijke of fysieke afstand
Kinderen of volwassenen die te maken hebben met persoonlijkheidsproblematiek of het autismespectrum
Slachtoffers van (seksueel) geweld
Sportclubs en bedrijven
Medewerkers van bedrijven welke beroepsmatig met fysieke agressie in aanraking (kunnen) komen

Voor iedere doelgroep is er een gepast aanbod; iedereen is welkom!

Train With Experts

MEET THE TRAINERS

James Neely

Weightlifter

Maria Morales

TRX Master

Debby Scott

Core Trainer

Kevin Joy

Body Builder

Apply Today and Become Part of Our Family