Trauma verwerking

Wat je moet weten over Trauma verwerking

Ben je slachtoffer van fysieke agressie, huiselijk- of seksueel geweld? Hebben de #Metoo berichten jou aan het denken gezet? Heb je moeite om bepaalde gebeurtenis(sen) een plekje te geven of beheerst angst nog steeds je leven?

Samen gaan we de gebeurtenis in kaart brengen, bespreken we óf en hoe dit eventueel voorkomen had kunnen worden. Je leert zelfverdedigingstechnieken die je had kunnen gebruiken ten tijde van het geweld en om je in de toekomst veiliger te voelen. We gaan werken aan technieken om te voorkomen dat je nog een keer in een vergelijkbare situatie belandt en weet hoe je dan moet handelen. Samen gaan we eraan werken om de regie en controle terug te krijgen over je leven, het gevoel van veiligheid terug te winnen, en de angst de baas te worden.

We vinden het erg belangrijk dat jij je veilig voelt bij ons. Daarom starten we eerst met een vrijblijvende kennismaking met de trainer en bespreken we hoe we het traumaverwerkings-traject samen gaan inrichten.

Wil je liever eerst even de ruimte zien waar je traint? Het kan en mag allemaal. Kom je liever niet alleen? Ook dit begrijpen we, dus neem gerust iemand mee.

Belangrijkste kenmerken van dit programma

Veelgestelde vragen

Ja de les is geschikt voor iedereen.

Ja die moet je zelf menemen. Mocht je die niet hebben, kan je die in het begin lenen.

Ja, deze lessen kosten 75 euro. Er is een mogelijkheid om om een 10 strippen kaart te kopen voor: 650 euro.

Ja deze les is geschikt voor alle leeftijden.

need to know