TRAININGEN VOOR BEDRIJVEN & INSTELLINGEN

Wat je moet weten over TRAININGEN VOOR BEDRIJVEN & INSTELLINGEN

Voor bedrijven hebben wij een speciaal aanbod aan trainingen. Zo kan je als bedrijf bij ons terecht voor zowel bedrijfsuitjes, cursussen, teambuilding of het behandelen van een andere vraag- of probleemstelling zoals het bevorderen van een gezonde leefstijl van de werknemers door het bedrijf.

Ook bieden wij een programma aan gericht op veiligheid op de werkvloer. Of dit nou preventief is zodat alle werknemers zich veilig voelen en mogelijke incidenten voorkomen worden, of dat werknemers beroepsmatig al met diverse vormen van onveilige situaties te maken hebben gehad en dit niet opnieuw willen meemaken of hier in de toekomst beter mee kunnen omgaan.

Voor medewerkers van risicovolle beroepen zoals zorginstellingen, vervoersbedrijven, ambulancepersoneel, deurwaarders, bank-, UWV-, horeca-, benzinepomp-, winkelpersoneel, etc. is het erg gunstig om een training zoals Krav Maga (zelfverdediging) te volgen, dit om te voorkomen dat medewerkers zich onveilig voelen en eventuele incidenten kunnen voorkomen.

Tijdens de training ‘Protect Yourself @ Work’ leert personeel zich bewuster te zijn van houding en uitstraling, grenzen bepalen en aangeven, gevaarlijke situaties herkennen en de-escaleren. Middels eenvoudig aan te leren technieken leren werknemers zich te verdedigen tegen de meest voorkomende vormen van (fysiek) geweld op de werkvloer. Als het welzijn en de veiligheid van medewerkers een hoge prioriteit hebben, is dit direct van positieve invloed op de productiviteit en het ziekteverzuim.

Belangrijkste kenmerken van dit programma

Veelgestelde vragen

Ja, iedereen doet dit op eigen niveau.

Ja die moet je zelf menemen. Als je voor de eerste 2 weken komt, mag je een paar lenen. Je kan ook bij ons bokshandschoenen kopen.

Nee, deze les zit bij het normale les aanbod.

Nee, deze lessen zijn vanaf 16 jaar.