VOOR BEDRIJVEN, SPORTERS EN CLUBS


Training voor het hele team.

TRAININGEN VOOR BEDRIJVEN & INSTELLINGEN

Helaas krijgen veel mensen beroepsmatig te maken met diverse vormen van agressie en geweld. Denk hierbij aan medewerkers van zorginstellingen, vervoersbedrijven, ambulancepersoneel, deurwaarders, bank-, UWV-, horeca-, benzinepomp-, winkelpersoneel, etc.. Deze doelgroep is groter dan je in eerste instantie verwacht.

Wat moet het vreselijk zijn als je jezelf niet veilig voelt terwijl je gewoon je werk doet. Vaak worden werknemers pas gehoord als er daadwerkelijk iets is voorgevallen, te laat dus! Wellicht had het incident voorkomen kunnen worden.

Tijdens de training ‘Protect Yourself @ Work’ leert personeel zich bewuster te zijn van houding en uitstraling, grenzen bepalen en aangeven, gevaarlijke situaties herkennen en de-escaleren.
Middels eenvoudig aan te leren technieken leren werknemers zich te verdedigen tegen de meest voorkomende vormen van (fysiek) geweld binnen de doelgroep.

Als het welzijn en de veiligheid van medewerkers een hoge prioriteit hebben, is dit direct van positieve invloed op de productiviteit en het ziekteverzuim.

TARIEVEN

Voor een training ‘Protect Yourself @ Work’ maken wij in overleg een programma op maat. 
Dit programma wordt afgestemd op de doelgroep, de specifieke vraag- of probleemstelling en de duur van de training(en). Op deze manier haalt jouw team of bedrijf het meeste rendement uit de trainingen. Voel jij je als werknemer niet altijd veilig tijdens je werk of ben je een werkgever die de noodzaak en waarde van een praktische training voor het personeel inziet? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Tevens werken wij samen met een aantal gerenommeerde therapeuten en coaches waarmee we een compleet dagprogramma voor bedrijven kunnen aanbieden. Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden.

 
 

VOOR SPORTERS EN CLUBS

“Meedoen is belangrijk, maar winnen nét iets leuker…”

Doe jij aan sport en herken je dit? Protect Yourself maakt van jóu een winnaar! Wij gaan met jou of jouw hele team aan de slag. Door intensieve training werken we met speciale methodieken aan het mentale en fysieke incasseringsvermogen en de ‘warrior mindset’. 
Je leert om te gaan met druk en tegenslagen en dat gevoel om te buigen naar wilskracht en strijdlust voor het verbeteren van sportprestaties en het (verder) ontwikkelen van de winnaarsmentaliteit.

TARIEVEN

Voor een ‘Training voor Sporters & Clubs’ maken wij in overleg een programma op maat.
Dit programma wordt afgestemd op de doelgroep, de specifieke vraag- of probleemstelling en de duur van de training(en). Op deze manier halen jij en/of jouw club het meeste rendement uit de trainingen.

 

DAGPROGRAMMA IN SAMENWERKING MET THERAPEUT OF COACH

Protect Yourself werkt samen met een aantal gerenommeerde therapeuten en coaches. Dit maakt het mogelijk om een compleet dagprogramma aan te bieden voor particulieren en (medewerkers van) bedrijven.

In de huidige maatschappij wordt er veel van mensen gevraagd. Dit kan leiden tot stress- of zelfs burn-out klachten. 
De kracht van dit dagprogramma is de combinatie van theorie en fysieke activiteit.

In de theoretische sessie(s) nemen we je mee in de oorzaken, gevolgen en het voorkomen van stress- en burn-outklachten. De fysieke training zal bijdragen aan een positiever en krachtiger zelfbeeld en je helpen assertiever te worden waardoor je je eigen grenzen kunt bewaken.


TARIEVEN

Voor een ‘Dagprogramma in samenwerking met therapeut of coach’ maken wij in overleg een programma op maat.
Dit programma wordt afgestemd op de doelgroep, de specifieke vraag- of probleemstelling en de duur van de training(en). Op deze manier bieden we jou en/of jouw medewerker(s) een waardevolle dag.