VOOR BEDRIJVEN, SPORTERS EN CLUBS


Training voor het hele team.
 

VOOR SPORTERS EN CLUBS

“Meedoen is belangrijk, maar winnen nét iets leuker…”

Doe jij aan sport en herken je dit? Protect Yourself maakt van jóu een winnaar!

Wij gaan met jou of jouw hele team aan de slag. Door intense training werken we aan het mentale en fysieke incasseringsvermogen voor het verbeteren van sportprestaties en de ‘warrior mindset’ voor het (verder) ontwikkelen van de winnaarsmentaliteit.

TARIEVEN
Voor een ‘Training voor Sporters & Clubs’ maken wij in overleg een programma op maat, afgestemd op de doelgroep, duur van de training(en) en de specifieke vraag- of probleemstelling. Op deze manier halen jij en/of jouw club het meeste rendement uit de trainingen.

TRAININGEN VOOR BEDRIJVEN & INSTELLINGEN

Helaas krijgen veel mensen beroepsmatig te maken met diverse vormen van agressie.

Denk hierbij aan medewerkers van zorginstellingen en vervoersbedrijven, ambulancepersoneel, deurwaarders, bank-, UWV-, horeca-, benzinepomp-, winkelpersoneel, etc.. Deze doelgroep is groter dan je in eerste instantie verwacht.

Wat moet het vreselijk zijn als je jezelf niet veilig voelt terwijl je gewoon je werk doet. Vaak worden werknemers pas gehoord als er daadwerkelijk iets is voorgevallen, te laat dus! Wellicht had het incident voorkomen kunnen worden. Tijdens de training ‘Protect Yourself @ Work’ leert het personeel zich bewuster te zijn van houding en uitstraling, grenzen te bepalen en aan te geven, gevaarlijke situaties te de-escaleren en zichzelf middels eenvoudig aan te leren technieken te verdedigen tegen binnen de doelgroep voorkomende vormen van fysiek geweld.

TARIEVEN

Voor een training ‘Protect Yourself @ Work’ maken wij in overleg een programma op maat, afgestemd op de doelgroep, duur van de training(en) en de specifieke vraag- of probleemstelling. Op deze manier haalt jouw team of bedrijf het meeste rendement uit de trainingen.

Voel jij je als werknemer niet altijd veilig tijdens je werk óf ben je een werkgever die de noodzaak en waarde van een praktische training voor het personeel inziet? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Tevens werken wij samen met een aantal gerenommeerde therapeuten en coaches waarmee we een compleet dagprogramma voor bedrijven kunnen aanbieden. Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden.

 
 

DAGPROGRAMMA IN SAMENWERKING MET THERAPEUT OF COACH

Protect Yourself werkt samen met een aantal gerenommeerde therapeuten en coaches. Dit maakt het mogelijk om een compleet dagprogramma aan te bieden voor (medewerkers van) bedrijven.

In de huidige maatschappij wordt er veel van mensen gevraagd. Dit kan leiden tot stress- of zelfs burn-out klachten. Herken je dit? Dát vraagt om antwoorden!

De kracht van dit dagprogramma is de combinatie van theorie en fysieke activiteit.

In de theoretische sessie(s) nemen we je mee in de oorzaken, gevolgen en het voorkomen van stress- en burn-outklachten. De fysieke training zal bijdragen aan een positiever en krachtiger zelfbeeld en je helpen assertiever te worden waardoor je je eigen grenzen kunt bewaken.

Voorbeeld van een dagprogramma

09:30-10:00        Ontvangst met koffie of thee
10:00-11:00        Presentatie over oorzaken, gevolgen en voorkomen van stress, burn-out of andere discipline
11:00-12:30        Op groep afgestemde fysieke training weerbaarheid/zelfverdediging
12:30-13:15        Gezonde lunch
13:15-14:00        Presentatie over mogelijkheden voor het volgen van coaching- of therapeutische trajecten
14:00-14:45        Presentatie over mogelijkheden en gevolgen van fysieke trainingen
14:45-15:00        Ruimte voor vragen en afsluiting

TARIEVEN

Voor een ‘Dagprogramma in samenwerking met therapeut of coach’ maken wij in overleg een programma op maat, afgestemd op de doelgroep, duur van de training(en) en de specifieke vraag- of probleemstelling. Op deze manier bieden we jou of jouw medewerker(s) een waardevolle dag.