AANBOD


Werken aan jouw veiligheid

KRAV MAGA

Helaas voelt iedereen zich in de huidige samenleving weleens onveilig. Op school, de sportclub, op straat, in het uitgaansleven, op het werk en zélfs in de thuissituatie.

Door te werken aan je houding/uitstraling en het trainen van zelfverdedigingstechnieken op basis van Krav Maga, leer je om beter voor jezelf op te komen. 
Zo verklein je de kans om slachtoffer te worden van pesterijen of fysiek geweld.

Krav Maga is een eenvoudig aan te leren zelfverdedigingssysteem. Het is níet sierlijk, níet verbonden aan een godsdienst en kent geen regels of rituelen. Krav Maga is zéér effectief en mag in situaties waarbij jouw veiligheid of die van iemand anders in gevaar komt, worden gebruikt tegen één of meerdere aanvallers.

Onze groepslessen Krav Maga worden aangeboden aan Kids vanaf 4 jaar, Tieners, Volwassenen en onze 55-Plus groep.
Regelmatig verzorgen wij een speciale Krav Maga cursus voor meisjes en vrouwen en andere doelgroepen. Zie rooster en tarieven voor meer informatie over onze groepslessen. Het meest recente cursusaanbod vind je in onze agenda.

 
 

KICKBOKSEN

Wil jij leren kickboksen maar heb je geen zin om te sparren?
Dát kan bij Protect Yourself!

Tijdens deze dynamische lessen ga je op een lekkere beat aan de slag met het verbeteren van je conditie, motoriek, kracht, balans en leer je de technieken van het Kickboksen. 
Sparren (vechten) is géén onderdeel van deze lessen!

Onze groepslessen Kickboksen worden aangeboden als workout aan Kids vanaf 5 jaar, Tieners en Volwassenen.
Tijdens de proefles kun je bokshandschoenen en scheenbeschermers lenen. Als je blijft trainen, kun je bij ons terecht voor het huren of aanschaffen van materialen.

Zie rooster en tarieven voor meer informatie over onze groepslessen. Het meest recente cursusaanbod vind je in onze agenda.

BOKSZAK TRAINING

Zin in een full body Workout waarbij de focus ligt op conditie, (spier)kracht, en techniek of wil je je gewoon even helemaal uitleven na een drukke dag om alle stress te laten varen? 
Dan is trainen op een bokszak echt iets voor jou!

Tijdens deze dynamische lessen train je zonder fysiek contact met anderen en is de bokszak jouw ideale partner als het gaat om het aanleren en verbeteren van technieken.

De Bokszaktrainingen worden aangeboden in groepslessen en zijn zeer geschikt in combinatie met onze lessen Krav Maga en Kickboksen. Zie rooster en tarieven voor meer informatie over onze groepslessen. Het meest recente cursusaanbod vind je in onze agenda.

 
 

CURSUSSEN

Regelmatig bieden wij diverse cursussen aan voor verschillende doelgroepen. Voorbeelden hiervan zijn o.a.:
• Zelfverdediging voor meiden en vrouwen
• Zelfverdediging voor tieners
• Weerbaarheid, bewegen en ontmoeten voor 55-plussers
• Outdoor Trainingen
• Begeleid afvallen onder begeleiding van een voedingsdeskundige

Zie onze agenda voor het recente aanbod

PERSONAL TRAINING

Wil je liever niet trainen met anderen? Is de drempel hoog om te gaan starten met sporten? Vind je sporten in een groep eng? Heb je ooit te maken gehad met een vervelende of gewelddadige situatie en wil je dit in de toekomst kunnen voorkomen of jezelf hiertegen kunnen verdedigen? Dan is Personal training iets voor jou!


Je bent alleen met de instructeur dus alle aandacht is voor jou.
Jij bepaalt waaraan we trainen, dit doen we in jouw tempo.

Mensen die om welke reden dan ook onzeker zijn of kampen met faalangst, hebben vaak baat bij een aantal sessies Personal Training. Hierna is het ook vaak makkelijker om in te stromen in de reguliere groepslessen.

Wij begrijpen dat situaties uit het verleden nog een diepe impact kunnen hebben en veel los kunnen maken. Om deze redenen bieden wij ook personal training aan gericht op traumaverwerking.

We vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt om aan de slag te gaan. Kom je liever niet alleen? Neem gerust iemand mee.

TARIEVEN
1 x Personal Training Krav Maga en/of Kickboksen van 1 uur, €50,- 
Strippenkaart voor 10 x Personal Training van 1 uur, €450,- 

 
 

TRAUMA VERWERKING

Ben je slachtoffer van fysieke agressie, huiselijk- of seksueel geweld? Hebben de #Metoo berichten jou aan het denken gezet? Heb je moeite om de gebeurtenis(sen) een plekje te geven of beheerst angst nog steeds je leven?

Samen gaan we de gebeurtenis in kaart brengen, bespreken we óf en hoe dit eventueel voorkomen had kunnen worden.
Je leert zelfverdedigingstechnieken die je had kunnen gebruiken ten tijde van het geweld. Ook werken we aan technieken om te voorkomen dat je nog een keer in zo'n situatie belandt en weet hoe je moet handelen. Als jij er aan toe bent, gaan we het scenario naspelen, maar nu in een situatie waar jíj de regie en controle houdt!

We vinden het erg belangrijk dat jij je veilig voelt bij ons. Wil je een vrijblijvende kennismaking met de trainer om te kijken of er een klik is? Liever eerst even de ruimte zien waar je traint? Het kan en mag allemaal. Kom je liever niet alleen? Ook dit begrijpen we dus neem gerust iemand mee.

TARIEVEN*
Personal Trainingssessie ‘Traumaverwerking’ van een uur 1 x €50,- 
Strippenkaart voor 10 x Personal Trainingssessie ‘Traumaverwerking’ van een uur €450,-