TRAININGEN


Werken aan jouw veiligheid

PERSONAL TRAINING

Wil je liever niet trainen met anderen of heb je ooit te maken gehad met een vervelende of gewelddadige situatie en wil je dit in de toekomst kunnen voorkomen of jezelf hiertegen kunnen verdedigen? Dan is Personal training iets voor jou!

Jij bepaalt waar, wanneer en waaraan we trainen. Je bent alleen met de instructeur dus alle aandacht is voor jou.
Meisjes en vrouwen hebben ook de mogelijkheid om personal training te krijgen van een vrouwelijke instructeur.

Vaak vinden wij een uurtje net iets te kort... Daarom duurt een Personal Training bij Protect Yourself niet één- maar anderhalf uur!

TARIEVEN*
Personal Training van 1,5 uur | 1 x €60,-
Personal Training van 1,5 uur | 10 x €500,-
Personal Training van 1,5 uur | 20 x €950,-


* Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele locatiehuur. Voor locatie buiten Amersfoort kan een kilometer- en reistijdvergoeding worden berekend.

 
 

SMALL GROUP TRAINING

Wil je graag trainen in een groep van 2 – 8 personen met je gezin, familie, vrienden, buren of collega’s? Meld je dan aan voor de Small Group Training!De inhoud van de training wordt voor jullie op maat gemaakt. Omdat je in een kleine groep traint krijg je meer aandacht en kun je de technieken snel aanleren. 
Kleine groepen van alleen meisjes en/of vrouwen hebben ook de mogelijkheid om training te krijgen van een vrouwelijke instructeur.

TARIEVEN*
Small Group Training van 1,5 uur voor 2 personen: €50,- per persoon | (10 x €450,- per persoon)
Small Group Training van 1,5 uur voor 3-4 personen: €40,- per persoon | (10 x €350,- per persoon)
Small Group Training van 1,5 uur voor 5-6 personen: €35,- per persoon | (10 x €300,- per persoon)
Small Group Training van 1,5 uur voor 7-8 personen: €30,- per persoon | (10 x €260,- per persoon)


* Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele locatiehuur. Voor locatie buiten Amersfoort kan een kilometer- en reistijdvergoeding worden berekend

CURSUSSEN

PROTECT YOURSELF BASIC

Tijdens deze cursus werk je aan het aangeven van grenzen, preventie en de-escaleren. Tevens leer je stoten, trappen en zelfverdedigingstechnieken tegen de meest voorkomende vormen van geweld binnen de doelgroep.

Na het volgen van deze cursus ben je in staat beter voor jezelf op te komen en loop je minder kans slachtoffer te worden van pesterijen of fysieke agressie.

PROTECT YOURSELF PART II

In deze vervolgcursus ga je uiteraard de dingen die je hebt geleerd in ‘Protect Yourself Basic’ herhalen, leer je meer variaties van stoten en trappen en ga je aan de slag met nog meer zelfverdedigingstechnieken. Zélfs tegen gewapende aanvallen. 


VOOR WIE?

Beide cursussen worden apart aangeboden voor ‘meisjes en vrouwen’, ‘gemengde groepen’ en ‘jongens en mannen’. Je kunt dus kiezen voor een groep waarin jíj je op je gemak voelt!

Je traint 8 lessen van 1,5 uur, iedereen begint én eindigt dus op hetzelfde niveau, de groep is niet groter dan 20 personen en je kunt deelnemen vanaf 14 jaar.

TARIEVEN

Bij vooruitbetaling na inschrijving betaal je slechts €150,- . Bij betaling in 2 termijnen betaal je €175,-. Voor aanvang ontvang je een set met professionele gebits- en kruisbeschermer.

 
 

OUTDOOR TRAINING

Vanaf april gaan we elke twee weken op zondagmorgen lekker de buitenlucht in voor een pittige Outdoor Training. Deze trainingen vinden plaats van 10:00-12:00 uur, in- of rondom Amersfoort.

We hebben al een aantal leuke en bijzondere locaties op het oog. Waar deze zijn, dát blijft nog even een verrassing. De trainingslocatie maken we, na aanmelding, een aantal dagen vóór de training pas bekend in een persoonlijk bericht aan jou.

TARIEVEN*
Outdoor Training van 2 uur | 1 x €15,-
Outdoor Training van 2 uur | 10 x €125,- Strippenkaart
Outdoor Training van 2 uur | 20 x €200,- Strippenkaart


* Prijzen zijn inclusief BTW.

BEGELEID AFVALLEN EN FIT(TER) WORDEN

Wil je aan de slag met het verbeteren van je conditie, nog nét die paar kilo’tjes kwijt voor op het strand of dat belangrijke feest of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ook dan ben je bij Protect Yourself aan het juiste adres!

De Trainingen ‘Begeleid afvallen en fit(ter) worden’ zijn zowel individueel als in groepsverband te volgen. Tevens is het mogelijk om voedingsadvies op maat te krijgen voor nog sneller en blijvend resultaat

Om snel en efficiënt jouw doel te bereiken duurt deze Training bij Protect Yourself niet één- maar anderhalf uur!

TARIEVEN*
Personal Training ‘Begeleid afvallen en fit(ter) worden’ van 1,5 uur | 1 x €60,-
Personal Training ‘Begeleid afvallen en fit(ter) worden’ van 1,5 uur | 10 x €500,-
Personal Training ‘Begeleid afvallen en fit(ter) worden’ van 1,5 uur | 20 x €950,-

SGT ‘Begeleid afvallen en fit(ter) worden’ van 1,5 uur voor 2 personen: €50,- pp (10 x €450,- pp)
SGT ‘Begeleid afvallen en fit(ter) worden’ van 1,5 uur voor 3-4 personen: €40,- pp (10 x €350,- pp)
SGT ‘Begeleid afvallen en fit(ter) worden’ van 1,5 uur voor 5-6 personen: €35,- pp (10 x €300,- pp)
SGT ‘Begeleid afvallen en fit(ter) worden’ van 1,5 uur voor 7-8 personen: €30,- pp (10 x €260,- pp)


* Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele locatiehuur en voedingsadvies. Voor locatie buiten Amersfoort kan een kilometer- en reistijdvergoeding worden berekend.

 
 

TRAUMA VERWERKING

Ben je slachtoffer van bijvoorbeeld fysieke agressie, huiselijk- of seksueel geweld? Heeft de #MeToo-discussie jou aan het denken gezet, heb je moeite de gebeurtenis(sen) een plekje te geven of beheerst die angst van dat moment je leven?

Samen gaan we de gebeurtenis in kaart brengen, bespreken we óf en hoe dit eventueel voorkomen had kunnen worden en leer je de zelfverdedigingstechnieken die je had kunnen gebruiken bij het fysiek geweld. Als jij eraan toe bent gaan we het scenario naspelen maar nu in een situatie waar jij de regie en controle houdt.

TARIEVEN*
Personal Trainingssessie ‘Traumaverwerking’ van een uur 1 x €60,-
Personal Trainingssessie ‘Traumaverwerking’ van een uur 5 x €275,-


* Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele locatiehuur. Voor locatie buiten Amersfoort kan een kilometer- en reistijdvergoeding worden berekend. Kom je liever niet alleen? Neem gerust iemand mee.

FAMILIE-UITJE EN VERJAARDAG OF VRIJGEZELLEN FEESTEN

Ben jij aan de beurt om de jaarlijkse familiedag te organiseren, word je binnenkort een jaartje ouder of verras jij een vriend of vriendin met een vrijgezellenfeest? Kom dan eens met iets originelers dan boerengolf of bowlen met steengrillen!

In een lekkere training van 1,5 uur leer je de basisbeginselen van Krav Maga, gaan we lekker los met stoten en trappen op een stootkussen (dat wordt vastgehouden door iemand uit jouw groep…) en aan het werk met een aantal zelfverdedigingstechnieken. Deze training staat garant voor een betere familieband of eeuwige vriendschap.

TARIEVEN
Training ‘Feesten en Partijen’ van 1,5 uur vanaf 10 personen: €25,- per persoon
Training ‘Feesten en Partijen’ van 1,5 uur voor 11-16 personen: €22,50 per persoon
Training ‘Feesten en Partijen’ van 1,5 uur voor 17-20 personen: €20,- per persoon


* Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele locatiehuur. Voor locatie buiten Amersfoort kan een kilometer- en reistijdvergoeding worden berekend.